Yritys

Demon turvallisuus Oy on perheyritys, jolla on vankka kokemus turvallisuusalalta yli 30 vuoden ajalta. Demon-tuoteperhe tarjoaa laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Tuotekehityksemme käyttää viimeisintä tekniikkaa läheisessä yhteistyössä yliopistojen ja teknillisten tutkimuskeskusten kanssa. Olemme toteuttaneet vuodesta 1983 noin 50.000 kameravalvontajärjestelmää. Suurimpina ryhminä mm. maatalous (yli 16.000 järjestelmää), huoltoasemat (n. 1000 järjestelmää)  ja kauppaliikkeet (n. 5000 järjestelmää). Olemme toteuttaneet valvontajärjestelmiä myös yli sadalle julkisyhteisöasiakkalle kuten kaupungeille, kunnille ja seurakunnille. Tarkemman listauksen löydät referenssi-sivuiltamme.

 

Historia

Demon turvallisuus Oy on perustettu vuonna 1997 ja yhtiömme henkilöstöllä on vankka kokemus kameravalvontateknologiasta ja turvallisuusalasta yli 30 vuoden ajalta.
Olemme kehittäneet mm. RF-hälytinanturin, tuotesuojaportin ja useita kameravalvontaan liittyviä tuotteita.

Arvot

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, tuotteiden korkea laatu ja käyttäjäystävällisyys ovat valttimme. Emme elä kvartaalitaloudessa, vaan teemme pitkäjänteistä kumppaneitamme kunnioittavaa liiketoimintaa. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme kumppaneidemme tarpeita aidosti kuunnellen.

Ratkaisumme ovat osa tehokasta, tuottavaa liiketoimintaa.