Keskitetty kameravalvonta

Miksi keskitetty kameravalvonta?
Perinteinen kameravalvontajärjestelmä on paikallinen tallentava järjestelmä, joka vaatii erillisen kaapeloinnin ja paikallisen nauha- tai kovalevytallentimen. Paikallisia valvontajärjestelmiä pidetään kalliina investoida ja ne ovat haavoittuvaisia esimerkiksi murron yhteydessä.Keskitetty kameravalvontapalvelu on uudenlainen ratkaisu, jossa kuvat tallentuvat automaattisesti etäpalvelimelle ja säilyvät turvallisessa paikassa. Tämä ei yleensä vaadi erillistä kaapelointia eikä suuria alkuinvestointeja.

Kenelle keskitetty kameravalvontaratkaisu sopii?
Keskitetty kameravalvontapalvelu sopii sekä kotitalouksille että yrityksille, koosta riippumatta. Palveluun on mahdollista liittää useita, jopa tuhansia kameroita useista eri tallennuspisteistä. Useiden erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet on huomioitu, esim. viranomaisilla on helppo pääsy järjestelmään omilla tunnuksilla.

Keskitettyä kameravalvontaa voidaan käyttää myös liikkuvissa kohteissa, kuten autoissa, junissa, metroissa, lentokoneissa ja laivoissa. Demon turvallisuuden, Onnibus Oy:n sekä Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen / Liikenneviraston yhteistyönä on toteutettu Demon SCS 2.0 Cloud -palvelu, jonka avulla maamme tieverkostosta saadaan reaaliaikaista tilannekuvaa. Pääset tutustumaan Demon SCS 2.0 Cloud-esitteeseen tästä ».

Miten ratkaisu toimii käytännössä?
Demon Digital-kameravalvontaohjelmiston avulla voit seurata esimerkiksi yrityksesi, kotisi tai kesämökkisi tapahtumia internet-selaimen kautta, ajasta tai paikasta riippumatta. Web-palvelu toimii kaikilla internetselaimilla, jolloin käyttäjä ei tarvitse erillistä ohjelmaa, vaan ainoastaan käyttäjätunnukset. Kuvat tallentuvat turvalliselle etäpalvelimelle, jossa ne ovat varmassa tallessa. Eri tallennuspisteiden kuvat tallentuvat keskitetysti yhteen paikkaan etäpalvelimelle, josta voit katsella niitä helposti ja nopeasti.

Laitteiston laajennus ja siirto on käytännössä rajatonta ja helppoa, palveluun on mahdollista liittää useita, jopa tuhansia kameroita useista eri tallennuspisteistä.

Toimitus, takuu ja huolto

Kameroilla on valmistajan antama takuu. Tarvittavat huoltotyöt suorittaa asiakkaan tilaama toimija. Palvelimilla ja näytöillä on valmistajan antama takuu. Takuu ei kata ukkosen tai muun aiheuttamaa vahinkoa eikä käyttöohjeiden vastaisesta tai huolimattomasta käytöstä aiheutunutta vahinkoa. Vaihtotyön suorittaa asiakkaan tilaama toimija ja vaihtotyön veloitus ei sisälly takuuseen.